sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 16, 2009

yabedabeduuuuuuu...

joget lambak!!!
Mari tuan-tuan dan puan-puan
Jangan malu jangan segan
Ikut langkah gerakkan badan
Mari berjoget!!!
Cik adik dan cik abang
Ikut rentak berkumandang
Hati gembira rasa riang
Mari berjoget!!!

ader sesaper yg tgh berjoget ke???truskan berjoget!!!coz aku pun nak berjoget jek rasa nih...kehkeh...

thanks to mama tisya,ieda n kak neeza di atas pemberitahuan kemenangan aku dlm contest seiras wajah anjuran yan...pg2 aku bukak blog trus nmpk ucapan tahniah tuk aku dlm shout box dr ieda n mama tisya...hatiku berbunga2 riang!!pas login...nmpk lak kak neeza gitau aku dah menang!!!tmbh lg 5 kuntum bunga dlm hati aku nih....trus bukak blog yan...nak melompat2 kangaroo dah ni!!!gumbira di pg selasa!!!wpun mendpt tmpt kedua...tp aku totap menang korang!!!!aku suker!!!
bak kata suziey...pasni aku leh wat iklan ubat gigi lak...ader tokeh ubat gigi nak ambik aku n damia jd model ke??hikhik...

seingt akula kan...dlm bnyk2 contest yg aku masuk...x kiralah contest ape2 pun...nilah pertama kali aku menang!!!yahhhuuuuuuuu!!!aku sker!!!aku sker!!!joget lambak!!!

thanks to yan coz menganjurkan contest seiras wajah nih...lenkali wat la contest lg...hehehe....

yan pun amat bermurah hati tuk bg awards ni kepada semua contestants yg join contest nih...

kepada juara iaitu farra n nurmawaddah, tahniah!!!!

comel mawaddah!!!ader lesung pipit lg tuh...

kepada semua voters2 kami...ptg kang jgn lupe dtg umah aku blk ye...ader hadiah gak tuk korang...thanks to my voters!!!!

eerrr yan...perfume tu adik ipar aku kata color hijau wangi...so aku nak hijau la ye...hehehe...

26 coretan:

shi3la said...

TAHNIAHHHH...haku tau korunk akan menang..memang korunk seiras ponnn..damia mmg keturunan kau...kahhhhhhh...

wehh haku tak tipu 4 dan 5hb julai haku datang penang..haku nak jumper ko..sila clearkan semua temujanji ko yg lain yerk..mayb dalam 5hb kiter jumper..kejap pon its ok,at least kiter leh jumper..ok stuju..?stuju kalu roger haku tau..

~zuraiwan~ said...

tahniah2...perfume2 tu aku dh penah try..mmg wangi err...thn lama gk..
~pas2 la kt cini sm...ada byk botol tu..

sis_nita said...

wajah ummi dan damia..
mmg seiras sangat..
dua-dua sama putih gebu..
huhu!

caiyokkk..!

Gieyana said...

tahniah2 yer..berkat usaha keras dr km semua...hahahaha

niza said...

shiela~maceh2...aku kena tny schedule hubby aku lu...jgn dia ader kelas sudah...ko jgn lupe ambik gmbr aku bnyk2 tau...hahaha...

zura~aku pas bau jelah ye...kehkeh...

kak nita~maceh kak!!!

gie~ye2...berkat korang mengundi aku...maceh2....

atty's said...

tahniah kpd pemenang..

niza said...

thanks kty...

zue_annie said...

wah tahniah kat ko..x sangka aku vote kat ko n mawaddah dua2 menang kekekke...

Azure said...

congrats!

aku pun rasa nak joget lambak kat sini

niza said...

zue~maceh2...tepat tekaan ko...hehehe...

azure~mari berjoget!!!eha..eha..eha!!!

neezareef said...

sesuai..tahniah2...banjer weh pengundi2 tegar..hiks!

mamamiera said...

waduhh waduhh.. haku p0n berj0get2 ni bace n3 kamu yg sgt2 gumbira tu.. tahniah.. x rugi haku undi kamu niza 0ii.. blehla share adiah tu.. bg haku 1botol perfume tu.. hehehh..

niza said...

kak neeza~ku bg perfume jelah nnti...kehkeh...

mamamiera~maceh bnyk2 coz undi aku...nnti ambik la perfume aku bg ye...:D

Mr PenyuBiru said...

laa..dah umumkan dah ke. aku baru ingat nak undi lagik.hehe..

tahniah buat kamu dan damia! tak sia² aku undi.hehe

Yan said...

tahniah niza...

kaler ijo ekk..
orait!
roger n out!!

MiJa said...

congratz menang contest tu!
comel jer ibu & anak ^^

[-suziey-] said...

adeii...letih aku melompat kangaroo...maklumla..nk sokong ko kan..ekekke;D

wei tahniah..xkan time kasih je kot..ulur2 la tolat skotak dua..ekekek;D

U-jin said...

tahniah..tahniah....lps ni buleh wat iklan ubat gigi..ahaks...

CaMaRPuTiH said...

owh..tuan rumah bersama anaknyer menang tempat kedua yer. tahniah. even x amik bahagian dlm mengundi pun tp nk sibuk gak wish tahniah (teruk giler tak aku?????) jgn mare ek niza... ko ramai kroni lain leh tlg undikan. hehehe... (senyum kambing jup)

niza said...

abg penyu~xleh undi lbh dr skali...nnti disqualified!!!heheh...neway,thanks ye..undian terakhir tu amat bermakna...

yan..thanks!!

mija~maceh ye...

niza said...

suziey~ko lompat2 kang org umah bwh ko ngamuk lak kang...coklat??hehehe..

ujin~maceh2...tulah..tunggu2 gak kot2 tokeh ubat gigi nak carik model ke...hehehe...

acha~ko mmg tau cha..kecik ati aku...uhuhuh...

mamadanish78 said...

tahniah la..mamadamia....mmg seiras pun...
danish mamaD sebijik ngan muka papa dia jek..uuhuhuuu

kin hashim said...

tahniah.... buat kenduri kesyukuran tak nih? hehhe..

niza said...

mamaD~thanks...klu gitu tunggu yan wat contest wajah seiras ngn bapa lak...hehehe..

kak kin~hehehe...kenduri mkn sindri jek....

niza said...

mamaD~thanks...klu gitu tunggu yan wat contest wajah seiras ngn bapa lak...hehehe..

kak kin~hehehe...kenduri mkn sindri jek....

mummYaeesh said...

congrats!hiks aci tak skang baru nak wish..woohoo!