sayang korang!!!

search box

Friday, June 26, 2009

teka teki tekuk

ni entry STICKY MODE ye kwn2 smpai ari jumaat nih...

aku masuk contest main teka teki tekuk yg sheila anjurkan...mak dara ni baru beli camera canggih woooo...tujuan dia beli tuk ambik gmbr aku sekeluarga posing2...kan sheila kan...aku sayang ko!!!hehe...

syarat2 yg mak dara ni tetapkan spt berikut:(lenguh weiii sheila aku kena taip blk...ko x bg aku menang siap ko!!!ngeh ngeh...)

1. add blog sayangku faish di bloglist>>LAMA DAH BUAT!!!
2. jd followers sayangku faish>>AKU ANTARA FOLLOWER KO YG TERAWAL BEBEH!!!
3. mesti blogger>>OF COZ!!!TEGAK TEGAR LG!!!hihihi...
4. uplod banner peraduan ni di blog anda sebagai STICKY MODE>>BISA DIATUR!!!
5. pada "STICKY MODE' tu link blk blog sayangku faish>>ORAIT BEBEH!!!
6. teka harga camera di ruang komen di sini >> DONE!!!
(wei..apsal cikgu aku ajar pas no 5...6...ko no 4 blk ha??hahaa..)
7. seorg peserta hanya blh teka sekali sajer...>>MENURUT PERINTAH!!!

korang xnak teka2 ke??gilah blog shiela nih...korg teka jek ikut suka hati baper...untung kapal timbul...untung sauh tenggelam...hehehe...selamat meneka nekuk!!!

12 coretan:

shakeymirza said...

gud luck!
tqvm sbb sudi vote tuk airell...
follow u..keep n touch ya!

sis_nita said...

akak bukan tak mo masuk..
akan tetapi..
tak reti nak wat sticky mode tu..
dah wat ari tu..
ntah apa-apa yg jadikk..
gerammnyerr..

t

niza said...

shakeymirza~tq...no prob!!!i folo u too...hehehe...

neezareef said...

good luck niza...ahkak doakan ko ek..ihiks

niza said...

kak nita~kak...senang jek wat sticky mode tu...akak taip cam biasa...pastu tekan publish cam biasa gak...pastu akak gi blk kat entry tu cam nak edit blk...pastu akak klik post option...akak tukar date ngn time tu smpai bila akak nak entry tu melekat kat situ...gitu jek...klu xleh gak..meh sy tlg!!!

niza said...

kak neeza~ehehe...maceh ye doakan kejayaan sy...hehehe..

[-suziey-] said...

good luck wei..waaa gigih masuk ocntest:p

mummYaeesh said...

uols pun masuk ke??wei syarat2 nak masuk kena ada camera dslr la..mcm gie tu hah..woohoo!

wei, bg la hint bpe harga bleh weols pun masuk gak..muargggahahahahah!

rynas said...

bagus betul lah ko ni niza..suka masuk pertandingan. akak ni suka jugak ttp tak dak masa pulak gitu...

Yan said...

owhh bukan teka kat sini eh.. teka kt blog dia??

adiah pe beb?

niza said...

suziey~hahaha...kena masuk klu x kang si shiela xmoh ambik gmbr aku posing2...

watie~uhuhuh...ku x mampu lg daaa nak beli camera canggih gitu...xnak bg present ke sempena bday i nnti??hahaha...
weeiii...sindri pikirla baper hengget...ku pun main teka jek...ekeke...

kak rynas~sajer suka2 kak...tu pun bkn semua yg sy masuk...ikut mood...hehehe...akak x gi gath ke nnti??leh masuk majalah jelita lak kami2 nnti...hehehe...

niza said...

yan~lerrr...blog dia la yang...bkn aku yg organize...hadiah katanyer vogeh gitu cam tuan dia...tp tuan dia vogeh ke??larikkssss...