sayang korang!!!

search box

Wednesday, June 10, 2009

father's day contest

ye kwn2...aku masuk lg contest...anjuran mama_tisya plak kali ni...sajer tuk memeriahkan dan juga memberi sokongan pd kwn2 blogger yg anjur contest nih...disamping tu gak tuk meng'enjoy'kan diri sindri...heheh..ni pun last minute join...uhuhuh...penyertaan tutup hari ni @ 2pm...dan lg nih..hehe...


syarat2 penyertaan:
1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST as a banner di blog anda.
DONE!!!

2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:
  • Nama ayah & anak
  • Umur anak (tiada had umur )
  • citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)
nama abie : azman bin anuar
nama anak : muhammad aqil farihin bin azman
umur anak : 1st july ni 4 thn...
umur abie : 33 thn...sajer nak gitau...hikhik...

mama tisya gitau gmbr perlu melambangkan kasih sayang seorang ayah kepada anaknye...
so gmbr ni menunjukkan kasih sayang seorang abie yg bersusah payah mendukung anaknya tuk melihat laut ketika berada di dlm feri...hehehe...maklumla...anaknya lum cukup tinggi lg tuk melihat dgn sindrinya...hikhik...
korang tgk aqil ni ader iras abie dia tak??bg aku cam tak...kehkeh...ohho!!soklan xder kaitan ngn contest...ampunnn...

celebrate father's day??rasanyer xder kot...tp x tau la kot2 abie dia nak belanja kiteorg mkn ke...jln2 ke...hehehe...naper bkn aku yg belanja??sbb bajet aku dah abis gi wat bekam ari tuh..:D mungkin kat kindy nnti aqil ader wat craft tuk abie dia kot...wallahualam...kita nantikan...skang kan cuti sekolah...kite tunggu minggu dpn ye kot2 ader....

sekian laporan sy tuk contest father's day nih...harap mendapat kelulusan dr pihak penganjur...hehehe...

8 coretan:

neezareef said...

good luck

[-suziey-] said...

hohohooh...sama2..aankabie ni..ekek:D amboih siap umur husband lagi..mamatisya xmintak ler..ekek:D good luck ok..

niza said...

kak neeza~tq..

suziey~hahaha sajer jek...good luck to u too...

Baby Wify said...

huhu klu dh tadek ayah..ley dak join contest ni?? hhuwwaaaa!!!

Yan said...

ni lagik sorang geng las minit

U-jin said...

wah contest lagik...all the best

mummyseri said...

good luck..bestkn ramai2 join:)

niza said...

baby~thn dpn leh join...hehehe...

yan~hehehe...nak buek camno...

ujin~hehehe...maceh....

mummyseri~aah...sajer suka2 kan...