sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 16, 2009

berani lawan???

klu rasa diri tu kuat...mehla berlawan!!!kita tgk saper menang...saper kalah!!!

ready!!!

hambik ko!!!

hahaha...kan dah tergolek...

kan dah kena kepit kepala ngn peha abie...rasakan!!!

baik aku gigit kuku dr layan abang berlawan...

ni aktiviti berlawan pd ari ahad mlm...pdhal masa ni dah kul 10 lbh...aqil tu baru kena charge bateri...tu psl la dia main jek kejenyer...ptg kul 4 lbh baru nak tido...kul 8 lbh lak bangun...ntah kul baper ntah dia tido...ku x kuasa nak lyn...awal2 masuk bilik tido dah....

18 coretan:

zue_annie said...

wah aksi2 ganas gusti ni..abie lawa aqil..kekekke

sis_nita said...

ko nak suh depa masuk sukan tomoi ke zaa.. hehehe!

Baby Wify said...

uiks..tu sape yg seksi nmpk peha tuh??

tergoda ai tgk taw....hehehe

Gieyana said...

wei..dasat berlawan tue...
~ sofa ko x der kesan lukisan ker?

MaMaQaYPo FaMiLy said...

uik... BULI ker ni? larikkkk.....

Jiji said...

Hahahahah gigit kuku sambil jadi referee @!~

niza said...

zue~tulah keje 2 branak tuh...nak2 si aqil...asyik dok ajak berlwn jek..

kak nita~oohhooo...mgkn tidak!!!kehkeh...

baby~uiitttssss!!!tu haku yg punyer...hehehe...

niza said...

gie~main lwn2 ngn abie dia main ganaz2 trus...sofa aku??aku dah basuh sarung dia maka hilang sudah!!!hehehe...

mama~jgn la larik kuat2 sgt...penat kejar nih...fuh!!fuh!!

jiji~ekekeke...dia gigit kuku smbil sandar kat peha ummi dia...

shi3la said...

hohohoooo aqillnyer pangaii samer ngan Danial ooo..haku tak kisahh kalo berlawan ngan papa nyer..nie sekali haku ponn kener..sakitt oooo...elokk damiaa ketepii ponn..jadikk pengadill lagii baikk ooo....

niza said...

shiela..asal tu dia lwn ngn damia...damia ni lg ganaz klu berlwn...pastu damia ala2 x kawser nak lwn ngn abg dia...tu yg aqil terpaksa cari abie dia...hehe...

Nurhayati said...

wah ada WWF live kat umah.. ;)

Yan said...

lasak sungguh!
tapi biasela kan.. anak laki..
tak taula sok aku leh handle ke tidak.. huhuh

Jiey^Mien said...

wahh.. aksi ganas di malam hari.. =)

[-suziey-] said...

umangaih..kaki sape yg panjang suar pendek oren tuh..erkkk:D

CaMaRPuTiH said...

nasib la abie ada teman lawankan. kalo anak aku tuh cian ar ker dier selalu kene buli dgn daddynyer. lawan2 pun pastu mesti melalak punyerla. mana idak si bapak yg ganaz lawan si kecil yg kurus lg sopan itu. x balance ko!

niza said...

yati~ekekeke...xyah sebok2 nak tgk kat tv...

yan~ko bersiap sedia dr segi mental n fizikal jek...hahaha...

jiey~ooohhooo!!!penat tgk dorg...

suziey~klu aku kata tu kaki aku...caya x??kehkeh...

mamadanish78 said...

hahahhaaaa...
mmg mcm ni la bila bapak ngan anak2...kita ni yg tengok..rasa ngeri jek...tunggu je bila meka tu nak menangis...wakakaaa
papa danish pun suka resling2 ngan danish...mmg la suka..tp bila dah kalah..melalak la dia..wakakaa..

mummYaeesh said...

hamboii..siap kena kepit2 bagai kat peha..adoila! layan geget kuku lagi best kan damia?hiks