sayang korang!!!

search box

Monday, June 8, 2009

oooOOOooo!!!

ye...aku jd tarzaniah!!!yg telah bertukar ke incredible hulk!!!caner ye bunyi incredible hulk??hehehe...

kan entry seblm ni yg psl bie coti tu kan...ari ni ku rajin...ku bg link di sini ye...

pg kan dia antar wife dia nih gi keje...dah antar tu maka time blk haruslah berjemputkan...tp dia kelambatan sket...makanyer aku gi tesco dulu gi carik brg2 tuk membuat kek n masak time weekend tuh...ngam2 dah abis carik brg2 bie pun smpai dgn aqil n damia...tgh tolak troley bie pun membuat pengakuan yg dia TAK kemas umah!!!1 ape pun x buat...ggrrrrr!!!wahh!!!x nyempat2 smpai umah ku dah muncung2 dah ngn dia kat tesco tu gak...siap bebel gak sket...hehehhe...

pastu bie siap janji ok!!sok bie buat la ye...huh!!anak2 kacau jgn nak marah2 dorg ye...bie yg xnak guna peluang time anak2 xder...bie ngantuk la...bie tido jek...tau dah mmg tido punye...hp gi tutup wat per!!!(membalas tanpa menjwb soklan) saper suh bie antar ayang pg tuh...klu x..mesti bie buat...cehhh!!!alasannnn...

bukti nyer...

kipasku bertukar color...

tgh2 mlm ari sabtu tuh...anak2 dah tido...barulah bie dok bersih kipas tuh sume...aku pun menjadi peneman...bkn dok goyang kaki bg arahan jek ye...dia dah siap bersih tu sume...bab finishing tu harusla aku yg membuatnyer...menyapu n mengemop...mlm tu gak kiteorg main alih2 almari tv...kasi umah yg kecik tuh nmpk luas sket...hehehe...

tido kul 4 pg u!!!gigih mengemas...spring cleaning katanyer...huhu...dahla ari jumaat mlm tu ummi kena dera ngn aqil...uhuhu...

aqil rotan ummi ke??ape yg aqil dah buat??next entry....hehe...

11 coretan:

shi3la said...

hammmmboiiiii..siap wat teka teki tekuk kat ujungg blogg kaki kau...sajerrr tau kasikk org tunggu...

ocayyyyyy nexttttttttt...!!!!

zue_annie said...

wah rajin nye mengemas sampai 4pg gi tu...ish x sabar lak nak tau apa yg aqil buat.....suh ko buat kek ker?kekekke

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hehehe!! Jgn jadik Tarzan, kang annti ilang terus suara tu aaaa....

Cian dia, last2 kena buat sendiri juga.. tapi tak pa.. ada gak hasil kerja si hubby kan?

niza said...

shiela~hehehe...hrp menunggu ye...

zue~time anak2 xder/tido la slesa sket nak ngemas...time dorg jaga nnti bnyk 'tekanan'...penat menjerit dr keje...hehehe...

mama~xder la sindri...kira wat sesamer la tuh...hikhik...

Ema@Red said...

hehehehehe 4 pg oooo.... syabas..syabas...

niza said...

ema~hehehe...maceh2...

Yan said...

ermm samela ngan laki eden...
ari sabtu aku keje.. dia tak keje... aku pesan satu benda jek..
tolong cuci tandas..
tupun dia lupa..
ape dia buat??
klu tak tido men gem..
klu jaga anak tu takpe gak..

tp bab ngemas smpai 4 pg tu tak penahla aku wat..
cume bile aku marah.. aku akan kemas sorang2 tak kirela kul bape.. bukan pasal rajin.. tp pasal marah.. ahah aku mmg len pesen skit..

[-suziey-] said...

waa dasat tol...smpai 4 pg? wei aku dh tau ape jwpn utk persoalan itu..sbb aku dh bc entrymu itu..ekekek:D

niza said...

yan~hahaha...aku pun kdg gitu gak...kemas time marah siap bebel2 lg mulut...hikhik...

suziey~x aci!!!!hehehe..

mummYaeesh said...

adeh..betul nye tak tolong kemas ek?hisk..lelaki kan..mmg dengki taknak wat keje sorang2 nak tunggu kita gak!cis

tau da..dera wat kek sbb da baca n3 kat atas tu dulu..woohoo

niza said...

watie~ntahla...geram gak aku...hehehe...
cesss x aci dah baca dulu...hehehe...