sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 30, 2009

gembiranye aku!!!

naper aku gembira??kerna blog aku dah kembali pulih dr selsema anjing...uhuhuh...korg dah leh masuk kan blog aku??klu bleh tuh...tgl komen ye...klu x bleh lg tuh...korg jerit la kat maner2...hehehe...

aku nak ucapkan jutaan terima kasih pd mas n prebetsabu di atas kesudian dorg membantu aku dlm menyetelkan masalah blog aku ni...korg mmg terbaik!!!!sayangggg korang...

prebetsabu mintak pengeras dr aku...katanyer nak caldina...x smpai ati lak aku nak hampakan dia...


sudi2la ye ambik caldina nih...ni jek yg termampu...hehehehe...

thanks again to both of u...muaahhh!!!!

21 coretan:

prebetsabu said...

oi oi tak aci.. takat gambar je mana leh.. kene yg real la.. tak pun, dapat model caldina yg remote cotrol pon jd la.. ahhaha..

akiu masih menunggu caldina aku dari kau..

haaa....


*blog dah sehat lps ni leh update laju2 !!!

niza said...

hahahaa...kan dah ckp...tu jek yg termampu...hihihihi....

Gieyana said...

tahniah2..perghhh..rasa lega bila dh bleh masuk umah ko..kalau x asyik blog menjerit jer...:D

MaMa aYiN_FaSHa said...

hohohoh..apa masalah blog ko sblm ni niza??aku buka x der prob pon..ker aku buka blog niza lain..kekekek larikssss...

rizz said...

wah bestnye ketee

zue_annie said...

aku dah boleh masuk blog hang dah...bgaus tul depa 2 kan

Rinna said...

Wah bestnya prebetsabu dpt caldina..hehehe.. :)

Dah ok yer..blog.. :)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hhmm... ok... bagus... hebat... :P

amizah said...

hihihihiiii...bestnyer prebetsapu dpt caldina....

atty's said...

salam niza..dah elok ye...blognya..leh update lepas ne

rynas said...

ohhh itu pasal tak berhapdet seperti selalu blog kena selsema hanjing rupanya kui..kui..kui

Yan said...

weiii ape yg terjadi sebenarnye?

Fara_Adura said...

Mak aii..caldina idaman hati weols jua.. keke. Takat neh baru mampu pakai kete race2 bese2 aje.. haha.Caldina neh gempak kan kalo menjalar d jalan..keke. Dari jauh da nampak gahnye..keke

mummYaeesh said...

patutnye uols kena amik caldina warna hijau baru mas sudi terima..ahaks!

tulah sbnrnye dr mlm sblm gath lg weols try masuk tp tak boleh...masa jupe tu telupa lak nak tanye..td org call byk kali bkn nak jawab..ape ingat ahlong ke??adoyaii

niza said...

gie~aku pun lega gak...hehehe...skang dah x menjerit lg...

ieda~niza lain??ni nak kena nih...hehehe...

rizz~nak keta gak ke??hehehe...

niza said...

zue~aah!!!dorg mmg hebat!!!

kak rinna~tu jek yg mampu bg ke dia kak...hehehe...

mama~mmg terhebat!!!

amizah~dah idaman dia kan..kena la tunaikan...hhahah...

niza said...

kty~tgh gigil2 nak hapdet nih...kehkeh...

kak rynas~kekeke..tulah psl...

yan~ader gadjet aku yg prob...

fara~caldina ni idaman semua org...kehkeh...x mampu lg nak pakai...uhuhuh...

watie~xper...ambik jek ni dulu...nnti leh gi cat...hehehe...
ha!!!watie ke yg call??016 tu ke??hehehe...ampun yang ampunnnnn!!!!sbb lately ni slalu sgt dpt call dr org yg nak offer tu offer nih....tu yg kemalasan nak angkat...sorry sgt2...ok2...i save ur no k...sorry dear!!!

Nurhayati said...

wah dapat caldina.. ;)

prebetsabu said...

aku masih menunggu kehadiran caldina real dari ko..
nge nge nge

masviona said...

ahaksss....betul² bak kata mummyaaesh tuh...kalu ijau berdesup mas kutip...kidding lagipun dah tau caldina mana de kaler ijau yg masuk mesia nih pun...hiksss....idak ler xde per pun if leh tolong weols tulung la kan...:)

niza said...

yati~untung prebetsabu kan...hehe..

prebetsabu~tunggu hubbyku beli dulu la ye...pastu nnti ku jln2 dpn rumah mu itew...hehehe....

mas~nnti ku conteng color ijo ye caldina tuh...hehehe...thanks ye...