sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 16, 2009

mehla beli...

...entry ni sticky mode...
...new entry kat bwh...

kat aku ader 5 helai t-shirt muslimah tuk dijual....ni bkn aku yg jual ye...aku hanya menolong sahabat aku sahaja...memandangkan dia blum ader blog lg...(kena tlg dia wat blog nih...hehehe...) so aku sekadar tlg mempromosikan sajer...yang penting aku pun beli jugak....hehehe...

klu korang nak color or size yg lain dr yg aku ader nih...korang leh jerit kat aku thru ym dlm blog aku nih...nnti aku try tny sahabat aku tuh....

korang mehla beli ye...bila korang dah confirm nak...nnti aku email kat korang bank account aku...harga ni dah termasuk kos pos tau...aku pos guna pos ekspress...dijamin smpai esok kata suziey..opss!!!silap...hehe..kata majikan suziey...jgn marah ye suziey...hiks...

material kain ni 100% cotton ye...gmbr n tulisan kat baju tu bkn printed tau...bersulam...semua t-shirt muslimah ni dijual pd harga RM45 termasuk pos!!!jemput beli ye semua...


fancy print purple (dark purple) ~ size XL

turquoise S-cut ~ size M

khaki moss (cam hijau lumut) ~ size M

fuschia pink ~ size XL

ocean blue ~ size L

ape2 pertanyaan buzz aku thru ym k...

19 coretan:

Gieyana said...

Niza ~ aku x bleh pakai ar..psl aku xs..wakakaka...
~wei, suziey x der ar..dia cuti lg tue...besok dier keja..tunggu entry aku malam karang...ingin menjeleskan ko!hahahaha...

sis_nita said...

Hai dik..

wazzapp wazzapp..! wooo.. dah bisness T-Shirt ehh..

Ko rindu akak tak..? hehe! rindu laa tu kanss..

niza said...

gie~klu ko nak size xs pun ader...hehehe...
ooo yelah...dia blk tepeng kan...ooo ko gi jumpe dia ye...x aci nih...x ajak aku....heheheh...

kak nita~bkn bisness sy kak...tlg kwn jek nih...xder ambik untung lorrr....
eeerrr...rindu??ape tuh??hehehe...rindusss la kak!!!!

atty's said...

tantek..tshirt tu

rynas said...

niza kain t-shirt ekkk..labuh mana ekk. maklumlah kita ni tak tinggi..(malu nk kata pendek aauww)

niza said...

kty~mmg cantik kak...

kak rynas~kekeke...ku pun pendek gak...baju tu labuh atas sket dr lutut...

zue_annie said...

uitt lawa la..tnya kawan ko size paling besor size apa?almaklumla kan hahhahahha

CuTeMiUt78 said...

uish.. tu size apa ya.. eemmmmm nice color..

niza said...

zue~plg besor yg aku tgk semlm size 3xl...color light blue klu x silap...cantik gak....nak ke??nnti aku suh dia simpankan...

kak rina...akak nak size ape??sy leh tlg tnykan kwn sy tuh...

LotsOfLove-Pearls said...

wah..
biz bermula..
sila..
sila..

niza said...

bkn biz sy pun...nolong kwn2 jek...

Yan said...

wah nak biznes plak yer... takpe takpe.. carry on..

niza said...

yan...actually bkn aku yg wat biz yan...aku cuma tlg member aku ni jek...

Syiekatsuya said...

Carry on..bagus tuu buat bisness walaupun kecil-kecilan

suhaila-ab said...

macam cantik jerk...tu je ke adanyer?

[-suziey-] said...

amboih kemain lagi memperli aku..ni nk kena sabotaj nih..aku soh posmen tu boikot umah ko baru ko tau...ha nnti xkan ade surat smpai kt umah ko..lalallla:p

pstt..gigit keyboard tu bebaik gg patah tau..nnti nk jadi model iklan ubat gigi kan..yeeehaaa:p

gie, niza dh jeles tu..yesss:p

niza said...

auntie~im just helping my fren...not my biz...hehehe...

suhaila~kat tgn sy ader tu jek...klu awk nak color2 or size lain nnti sy tny kwn sy...

suziey~xper...ko suh la posmen boikot umah aku pun aku x kesah...sbb segala surat menyurat aku...aku tumpang ofis hubby aku...kehkeh...

jemari-sepi said...

tomeynya baju anak pompuan...alaaaaa,kiter x ader anak pompuan lagi..tolong lah doakan kita ek...
jeles tgk ...huhhhh..hihihi

niza said...

kak..ni bkn baju bdk2 pempuan...ni baju mak2 bdk2 pempuan...heheheh...org besar nyer baju kak...