sayang korang!!!

search box

Thursday, June 25, 2009

milik siapakah??

milik siapakah hadiah ini??hehehe...

hehehe...nilah hadiah yg akan aku bwk masa gi gathering nnti...saperlah yg bertuah dpt kan...dan hadiah saperlah yg akan aku rembat nnti...berdebar2 lak nak tunggu ari ahad...nak jumpe kwn2 bloggers yg semestinyer kwn2 baru aku...korang nnti tegur2 la aku ye...aku ni kan pemalu... :D

klik banner ni tuk direct link ke organizer...

selamat berkenalan kepada semua bloggers yg join gathering tu nnti ye...yg x join tuh...korang tataplah muka kiteorg kat paper sinar ari isnin tu ye...hehehe...metro tu aku dah suh sepupu aku pujuk PIC tu dtg...tp klu x dtg gak...maafkan aku la ye...n korg pun phm2 la ye pujukan seorg lelaki tu caner...dah sepupu aku tu lelaki kan....

aku maybe dtg solo...hubbyku segan nak join...geram aku!!!anak2??fengsan ummi dia kang nak kejor 2 org tu nnti...tp klu abie dorg nak join...maka anak2 aku pun joinla gak ye...korg doa2la hubby aku nak membontoti aku...

aku akan berlepas bertolak dr penang pas abis keje kul 6...ingt nak hai2 bai2 ngn ieda kat hiway..skali dia blk ari jumaat pas solat daaa...xperla ieda...nnti aku tglkan note kat tol jelapang lane no 7 ye...ambik tau...hehehe...

korang doakan perjalanan aku pergi n balik selamat ye...sayang korang!!!

cha..
aku nak jumpe ko gak!!!
plz dear...

11 coretan:

[-suziey-] said...

hola...smgt giler..aku xcarik hadiah lagi weiiii...
ceh tol jelapangl ane 7 tutup under construction la..ekek:D
niza..pujuk hubby mu utk join..ade contest utk kaum adam n ade lucky draw utk kids...hadiah best tau...

zue_annie said...

insyaAllah...moga ko slamat pergi n balik..kim salam yer ke kengkawan :)

niza said...

harusla semangat waja!!!aku takut x sempat la nak gi beli blk nnti...tu yg beli awl2...hehhe...
ko pujukkan leh??hehehe...

niza said...

thanks zue...insya allah...hehe...

U-jin said...

besnye geder2.......smuga selmatsampai

~mamazahra~ said...

salam niza =)
tatau pon ada blogger gathering...
mesti syok kan dpt jupe kwn2 blogger...

MaMa aYiN_FaSHa said...

hohoho betul kata suziey itu..tol jelapang lane 7 under constructionn..ada sampai lane 5 jer..x silap aku la..kira aci la tu..
pepon selamat sampai yer..

Mummy Dasy said...

wah sakan ye.. selamat pergi & pulang

mama tisya said...

wah2 bestnye niza nk p gathering...kalo tk,sure leh jmpe kn...

Yan said...

alamak tak sempat aku beri amanat kat ko.. haha

ermm takpela.. aku doakan ko selamat balik.sebab ko dahpegi pun insyaAllah selamatkan?

niza said...

thanks to sume...