sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 23, 2009

aqil glemer!!

semlm cikgu aqil sms ummi...

cikgu : beli SINAR..gmbr lawatan dlm m/s U21..
ummi : okeh2..harus terjah lunch hour nnti..hehe...glemer anak i...haha..
cikgu : ......(ku dah terdelete msg so x ingt ape ayat awal2 cikgu) tp pose kurang menarik...

so during lunch hour tu ummi pun gi terjah 7E carik paper sinar...dpt2 jek trus carik m/s tuh....

front page paper sinar...

di m/s U21...ni versi utara punye ye...

kasi close-up sket...tp gmbr x cantik..coz dlm paper tu sindri gak gmbr blur2...
cuba teka maner aqil??hihihi...

smpai jek umah...bie agak kepelikan nmpk wife dia ni bwk blk paper...pastu ummi tny aqil...

ummi : cikgu ader tunjuk ke aqil x muka aqil n kwn2 masuk paper??
aqil : ader ummi ader...ader dlm beg aqil...
ummi : dlm beg??ape yg dlm beg??
aqil : cikgu bg cd...gmbr aqil gi tgk bird...
ummi : oooo...tu ummi tau...cikgu ckp dah...meh aqil tgk nih...

aku pun tunjukla ke dia gmbr dia dlm paper tuh...senyum lebar ko!!!

pastu damia lak tny...ummi..ambar mia??(gmbr damia)...alahaiii...sian la plak...aku pun explain ke dia...pastu dia jwb...alamak!!!smbil wat muka confused!!!hehehe...skang ni dia mmg suka sebut alamak!!!sket2 alamak!!!

gmbr2 aqil ke birds park tu cikgu dah bg...tp kena tgk guna powerpoint...kat pc aku ni xder powerpoint lak...adeiiii...ku nunggu hubbyku dok godek2 gmbr tu then email...nnti ku citer ye...

7 coretan:

zue_annie said...

aiseh..syok la aqil tu..dia tak suruh ko buh frame ka hihi

mamadanish78 said...

wah...glemer laaa..Aqil...
kecik2 dah masuk paper tauuu...
mama dia glemer kat blog...anak dia lagi glemer..masuk paper tau..wakakkaaaa

niza said...

zue~dia x reti lg nak frame2 nih...hehee...

mamaD~tulah...ummi dia nak gak masuk paper...hehehe...

shi3la said...

wahhh haruss ko gunting gamborr kat paper tuhh kann..pastu masuk frame lekatt kann dindingg kann..alaaa haku tauu kooo...mesti punyerrr..mak diyer lagik giler glamer dr anak..hok hok hokkkk....

aqill abgg saperr..abggg Damiaaa..Damiaa menantu saper....hohohoooo menantu haku tuhhh...

niza said...

hahahaa...akan dipikirkan cara itu..kehkeh...

mummYaeesh said...

hamboii glemer nye aqil!masuk paper dok mencangkung lagi tu..seb baik tak poo poo!alamak!hiks

niza said...

watie~hehehehe....dahla dok mencangkung...dpn skali lak tuh...