sayang korang!!!

search box

Monday, June 22, 2009

sambutan hari bapa...

cam la celebrate besar2 sgt...tajuk x hengat!!!hehehe...kiteorg celebrate awal2 lg...ari jumaat mlm tuh dah celebrate....kehkeh...xder la celebrate ngn kek bagai tu sume...bie xmoh kek2... menggemukkan dia katanyer...eerrrr..ader ke bie kata camtu??ahaks!!!

pas maghrib tu...kiteorg bersiap2 tuk gi mkn KFC...dah itu jek fastfood yg ader kat balik pulau nih...klu ader pizza hut tu best gak...aqil pun sebuk nak kfc2...bila tny nak mkn ape??dia ckp nak burger...kfc ader burger ummi...mane ntah dia tau kat kfc tu pun ader burger...bijak2!!!bijak memperabihkan duit abie!!!hahaha...

tp seblm gi mkn2...harusla ader sesi cemolot kiss2 peluk2 abie...tp bkn aku la yg g peluk cium tuh...dpn anak2 tuh...bahaya2!!!hiksss...tp kdg ader gak sesajer bie wat cium2 aku...semata2 nak kasi damia jeles...bleh gitu??n anak dara tu mmg akan jeles...sekelip mata jek dia dah dok tgh2 kiteorg...

aqil bg hadiah ke abie sempena hari bapa...aku??x kawser nak lyn...hehehe...

siap ckp i love abie tuh...uhuhuh...touching2!!!

turn abie lak nak kiss aqil...(gaya cam tgh nampar aqil jek...kehkeh...)

hug abie!!!

tak ketinggalan gak anak dara nih...harus dia tgk dgn sayu jek abg kiss n peluk abie...dia pun nak gak...hehehe...pandai lak tu wat muka kesian...

gmbr craft yg aqil wat tuh...aku dah snap dah...tp x ingt aku guna hp aku ke hp bie...sbb kat hp aku xder lak gmbr tuh...ke terdelete..ntahla...korg tgk craft sipi2 tu jekla ye... :D

pastu kiteorg pun gi mkn kfc...

snack plate tuk ummi n abie...1 set ambik original..1 set lg yg pedas berapi katanyer...bile ku mkn xder lak nak gi basuh muka ngn air hujan...uhuhuhuh...

happy chicky meal tuk aqil n damia...dpt hadiah transformers lak tuh...dan2 tu gak nak main...sib baik la kfc balik pulau ni x ramai org mkn kat situ...leh la dorg bermaharajalela...

mari2 mengisi perut...burpp!!alhamdulillah...

15 coretan:

moMmY miMiL said...

KFC!!
aduh..kalu tgk org mkn tu, cam terliuq je..tp bila beli kang, x termakan plak..

MaMa aYiN_FaSHa said...

hohohoh..chicky meal la..happy meal McD..hehehe
uish..Damia tu x sejuk ker pakai singlet jer masuk KFC..seksi woooo

CuTeMiUt78 said...

alahai so touching la.. eemmm nak tunggu mirul plak buat camtu.. pas ni.. :D

sis_nita said...

walaupon tak besar..
tapi TETAP bermakna..
kan niza kan kan kan..

zue_annie said...

terharu tgk hihhi..wah bestnya tgk hppy family ni

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Kiter pun gi celebrate kat KFC gak tapi x sempat nak SNAP sbb masing2 dah kebolor...

yg SPICY tu rasa macam KUIH SIPUT jer kepedasannyer... huhuhu

niza said...

mommy mimil~klu gitu beli yg chciky meal punye la...hehehe...

ieda~miahahahaha...tulah akibat otak n jari x sehaluan...maceh ye...ku dah tukar....hihihi...

kak rina~cpt2 antar mirul gi kindy!!!

niza said...

kak nita~tul kak...hasil dr tgn anak amat bermakna...

zue~huhuuh...maceh!!!

mama~dok rasa kari2 jek kan...x sedap!!!original gak sedap!!!hehehe...

neezareef said...

amboi ko
aku yg nengok pn touching sungguh lah...hiks

niza said...

kak neeza~ekekeke...lbh touching bila dia ckp i love u abie...uhuhuh...

mamadanish78 said...

sedap wwoooo...KFC
mamaD mmg minat sangat...
syahdunya tgk anak2 peluk papa..ekekee...bagus la...

mummYaeesh said...

ciuman dibalas tamparan..ahaks!
nape takde pic damia kiss abie?awat kraf tu ku tgk mcm kaki katak jerk..woohoo
weols pun tak dan lagi nak celebrate..adoila!bz event katanye..

niza said...

mamaD~sy ader lg kupon KFC yg petronas tuh...nak??sy suka gak..tp hubby x suka sgt mkn fastfood2 nih..x syok!!!

watie~damia nak hug jek...hehehe...
craft tu cop tapak tgn dia daaa...sabo jek aku!!!hehehe...

[-suziey-] said...

eh eh..aqil n damia je ke hug n kiss abie..ummi dia xbuat jgk ke..hoho..kalu tunjuk maunye glemer blog ko niza..aksi terlampau gitu..ekekek:D

syiok arr ade gk celebrate ek.

niza said...

aku hug n kisses bkn tuk tontonan awam...ahaks!!!