sayang korang!!!

search box

Wednesday, June 3, 2009

bbq!!!

ari isnin masa otw nak blk umah...bie call...

ayang...mlm ni mazlan ada wat mkn2...nak gi tak??
dia wat mkn2 tuk ape??
tuk mentee2 dia...dia kan mentor...
oh ye ke...ishhh!!!mestilah nak...kan dah sht...hehehe...
cehhh!!mentang2 dah sht...jln ajer...
muahaha...

mazlan wat mkn2 ni sbb dia telah di'paw' oleh mentee2(student2) dia tuk wat bbq...lgpun student2 ni dah abis final...sblm dorg blk ke kg...dorg menge'paw' la sir mazlan dorg nih...dah alang2 tu mazlan pun jemputla kwn2 sedepartment dia...maknanya bie dijemput...bila dah jemput suami wajibla kan jemput isteri skali...hehehe...time ni lah kami kaum2 isteri nak cemolot...lama x jumpa...hikss...

dah 'paw' sir mazlan maka student2 la yg kena bakar2 segala ayam2 tu la kan...
gmbr agak blur sbb gelap ye...

amboiii yah...sakan gelak...hehehe...

kwn2 my hubby...

student2 bie...

cehh aqil...ummi suh wat peace...dia wassup2 lak...
damia xder dlm gmbr sbb dia sgt 'bz' mengira bintang kat luar...hikss...

anak dara yus nih...suka posing!!!bulu mata dia lentik yg amat...sgt cumell...

seperti biasa gmbr empunya blog tiada dlm ini entry...sbb ku sgt geram ngn mr hubby ku tuh...ku siap call n sms lg ke dia suh ambik gmbr...leh wat x phm jek...nyampahhh!!!gggrrrr!!!

11 coretan:

neezareef said...

bestnya bbq beramai2

zue_annie said...

hehehe..sabar2...bbq mkn apa lg?mesti best kan reramai gi tu

Na Shari said...

Meriah rasanya bila dapat berkumpul sekali sekala... ")

atty's said...

besh makan2..

niza said...

kak neeza~mmg best...nak2 bkn kiteorg yg dok membakar...kiteorg mkn jek...hehehe...

zue~ader ayam n hotdog jek...tp best!!!

na~mmg sonok...dah la jarang2 jumpa...yg wife2 nilah kan...skali jumpe bercerita jek...hehehe...

kty~mmg besh kty...hehehe...

[-suziey-] said...

ehem..bole la buat menantu ank dara tu..ekek:D

Baby Wify said...

uishhh..ni yg jeles tahap ultraman taro neh!!

niza said...

suziey~ehemmm...bleh jek...hantaran kena ada 1 dulang tu 10 bintang color lain2 leh??hehehe...

niza said...

baby~nnti awk kawin ape kata wat stail bbq...hikhik....

mummYaeesh said...

hmanggaiii ramainye..sempat ke bbq nak masak..mesti lama tunggu giliran baru dpt ayam bbq tu kan..hiks..

adeh..siap sms lagi ek!org lelaki mmg..tak paham kehidupan blogger ni..ahaks!

niza said...

watie~kiteorg smpai dlm kul 8 tuh...dah seperiuk dah dorg masak...bdk2 tu awal2 lg dah dtg membakar...bagus tul dorg...lenkali nak wat bbq leh la pgl dorg nih...hikhik...