sayang korang!!!

search box

Friday, June 12, 2009

gigih nih

ari ni aku sgt gigih membuat keje2 di ofis...caya tak??silalah percaya kwn2 sume...klu x aku kecik ati nnti...hikhik...

aku sedang gigih n kental menyiapkan sume keje yg ader di dpn mata ni...agar kesenangan akan menyebelahi diriku di ari isnin nnti...
ye!!!aku amat memerlukan ketenangan tuk bekerja pd ari isnin agar 'monday blues' tidak menyelinap masuk dlm diriku nnti....menyelinap tuh!!!kehkeh...

bayangkan aku segigih ini...
credit to pakcik google...

weekend akan menjelma...selamat berhujung minggu kwn2ku semua...weekend ni kemungkinan aku akan berjumpa dgn sahabat baik hubbyku yg sedang bercuti di sini...tu pun insya allah klu sempat...hubby kan ader kelas masterji dia...

tu psl aku memerlukan ketenangan di ari isnin...agar aku mendapat 'feel' tuk menghapdet blog...muahahekeke....syyhhh!!!jgn gelak lebih2...kang lebar mulut... :P tu pun klu ader citer tuk dihapdet la kan...klu x ku singgah rumah korg jelah...niat ambik 'feel' jek lbh...:D

senyum menghapdet blog...
credit to pakcik google...

aku nak sambung keje nih...jgn kacau tau...berjumpa di ari isnin....chOww!!!

15 coretan:

LotsOfLove-Pearls said...

hohoooooooo..
percaya..
percaya..

kegigihan itu sangatlah gigih..

haha..

happy weekend niza..

Baby Wify said...

eceh ecehhh..akak bt rajin plak dahh...

ari jmaat ni slalunye org keje main2 hehehe...

Jiji said...

gigih pasal hari ni hari jumaaaatttt!! @!~

zue_annie said...

hahhaha..ok ok...so kita jumpa monday..ku tau gigih segalanya tmasuk hapdet blog kekekkee

tehais said...

gigih jgn tak gigih :P

rynas said...

saya hari ni satu haper keja tak buat..cuma sempat shooting fesyen pagi td. petg melepak jalan2..round meja org..semak2 keje apa nak buat jer..mood tak der hehheheh (sebenarnya malas)

niza said...

LOL~hahaha...maceh kerna percaya!!!kehkeh...

baby~jumaat kena gigih supaya senang kendian ari...hehe..

jiji~hahahaha...

zue~hahaha...maceh memahami...kuikui...

tehais~gigih tunggu nak blk skang nih...hiks...

rynas~tu 1 terapi elak stress tuh...hahaha....

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi..busy tahap menonggeng ni? ekekekek

MaMaQaYPo FaMiLy said...

chaiyok!! chaiyok!!!

Jiey Mien said...

waaa.. kagumnya dengan kegigihan itu!!

Selamat ber weekend.. =)

ibu_umairah said...

kegigihan anda terselah....haa.haaa...

kerja kuat2 yerrrr

mummYaeesh said...

percaya ke ni??
yela tu isnin nak amik feel..ntah2 nak amik mc..hiks

Yan said...

za... awat kuar gambo orang bekam lak kat bawah tu... loya tekak aku weeeeeeeeeeeeeeiiii...

owhh ko camtu eh.. ari jumaat begtu gigih.

aku snin ngan jumaat same... snin baru nek keje.. mood tak berapa nak ade.. jumaat lak dah tak menyabo nak cuti.. tp kadang ari snin tu aku sangat bersemangat..
tak taula kadang aku nipun tak berapa betul gak..

niza said...

kak alona~nak tunjuk betapa gigihnyer sy...hehehe...

mamaqaypo~chaiyok!!

jiey~ekeke...silalah kagum...

niza said...

ibu umairah~sgt terserlah kn...tertonggeng gitu...hehehe...

watie~oooiittt!!!!bln lps dah mc 2 ari dah...tunggu bln dpn lak..kuikui...

yan~aku lak jenis biar masuk ari isnin tu meja clear jek...x serabut2...hehehe...