sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 2, 2009

baby

ari sabtu lps...pas abie abis kelas masterji dia...trus ummi bersiap2 tuk gi melawat kwn ummi yg baru dpt baby...wife dia bersalin ari selasa,26 mei 2009...

baby kaisah taqiya yg cumel...berat 2.85kg...

malu2 lak nak interprem uncle nih....

pandangan sisi lak uncle kamal nih...hehehe...(masa ni kamal tgh ckp ngn wife dia yg ummi dulu classmate ngn teettttttttttttt...hikhik...)

kamal ni member ummi masa kat uitm segamat lu...yan!!!ko kenal x si kamal nih??
aah yan...berisi dah dia skang....kehkeh...

ni 1st baby kamal n his wife...so skang wife dia berpantang di paya kongsi,balik pulau umah parents dia....selamat berpantang ye...

damia sgt suka tgk baby...aqil lak ala2 cam xnak pandang pun kat baby...apakah??hehehe...

lama x jumpa kamal nih...last jumpa masa dia kawin dulu...sib baik dia tingat gak nak jemput diriku ini...hehehe...tu pun setlh 6 thn kot x jumpa...pas grad sume ilang...hehehe...tp alhamdulillah...masih lg boleh dihubungi...n yg penting x lupa kwn2...org tu jek yg slalu lupa kwn2 dia...opss!!!bkn sy yg ckp ye kamal...kwn2 awk tu yg ngadu kat sy...hehehe...

apa2 pun tahniah ye kamal n wife dah jd seorang ayah n ibu dah skang...jaga baby n wife elok2 tau...lg 1 pesanan penaja...gi lah carik kwn2 yg sebantal dulu tuh...hehehe...(sempat lg nak perli...) :D

7 coretan:

zue_annie said...

baby...cute nya nama pon sedap...huhuh nak bbay gak heheheheh

neezareef said...

nama baby skang unik2

shi3la said...

chomelnyer wife diyer..ehh haku patut puji wife diyer ker anak diyer erk..hiks..!!

TQ dear sudi jengah blog haku time haku takder..n TQ doakan kesihatan Danial..Hanya Tuhan bisa membalasnya..Once again Thank You very much..LOVE you..!!

niza said...

zue~insya allah...1 ari tu akan tiba...doa n usaha tau...

kak neeza~aah kan...tp sedap nama tuh...

shiela~eerkkk...ko ni nak puji wife dia ke husband dia??hahahaha....

no prob dear....love u too,3,4...

mummYaeesh said...

sapekah tetttt itu??kekasih gelap kah??woohoo

awat cam muda belia jerk dua2 ni!?

mummYaeesh said...

sure u preggy baby boy sbb tu aqil tak suka..damia suka giler kan??hiks

niza said...

watie~bak kata sahabat baik sy...biarlah rahsia saper teeettttttt tuh...kehkeh...
muda belia??u tgk i muda x???hehehe...yg lelaki tuh sebaya i...29 thn...pempuan tu kurang pasti...sebaya gak kot...
wah2!!!preggy ye...hehehe...