sayang korang!!!

search box

Wednesday, June 24, 2009

aqil di birds park

ni antara gmbr2 yg cikgu snap sepjg aqil di birds park...

rasanyer gmbr yg ni kot yg masuk dlm paper sinar tuh...
gaya cangkungan aqil tu sama jek...hehehe...

yg ni masa tuk bg makanan ke...alamak!!!binatang ape ye...uhuhuh...cikgu ader gitau...tp kotak memori ummi ni kena tmbh ram la rasa...hehhe...tp disebalik kesah gmbr nih...nmpk x kat tgn cikgu tu ader lg 1 bekas??dlm bekas tu cacing!!!eeeee...cikgu suh aqil ambik...bila dia pegang dia rasa cacing tu gerak2...cpt2 dia angkat tgn geli...ku lak terasa kegelian dia...kehkeh...

cikgu rudzi dukung aqil tgk burung..burung ape tu ye??

cikgu ros menjadi mangsa aqil seterusnyer...kena dukung aqil tuk tgk buaya kot...blk umah aqil citer...ader kura2 ummi dlm air...ngn buaya gak...tp buaya x mkn pun kura2 tuh...

aqil berposing...
dlm kandang tuh nmpk cam budak berdiri jek kan...ke mata aku juling silap...

meh teka ni burung ape??saper jwb btul..aku bg burung ni ke korg...ngeh ngeh....
burung ni kan berat...cikgu takut aqil lenguh tgn nak tampung berat burung nih...
tu psl guna kaki pun boleh...hihi...

cikgu rudzi n family pun nak interprem gak...ahakss!!!jgn marah ye cikgu...gurau2...
jgn x tau...cikgu rudzi n cikgu azrah ni pun baca blog haku gak tau...tu psl dia bg gmbr ni masa dorg bercuti di langkawi baru2 ni suh aku buh dlm blog...hahaha...ok cikgu!!!sy kasi can cikgu glemer ari nih...kehkeh...damia sukalah tgk gmbr ni...sbb ader abg n kakak kesygn dia...:D

16 coretan:

neezareef said...

seb baik aqil x tanye cikgu..
burng ape?
burung ape?
burung ape?
wakakakkaa

niza said...

hahahahaa...akak la tlg jwbkan...hikss..

sis_nita said...

erk!
cacinggggg..
geli sehhh..

tapi laa ni harga cacing mahal woo.. permintaan tinggi..

MaMa aYiN_FaSHa said...

aqil bok balik burung kat umi tak???heheheh..sure dia happy dpt gi jenjalan tu kan???

Noy said...

noy terfikir gak nak ajak parents tmpat ni next week..best ker?tak mahal kan entrance fee?

Marsha~ said...

pandai aqil bawak diri ek??? mesti dia hepi dpt tgk byk minatang...

zue_annie said...

wah berani dia ngan burung tu yer...x der ko x nagis lak dier yer

moMmY miMiL said...

ooo..g bird park ek?
dh lama nk bwk my doter gi sini..
tp asyik x sempat2 je..hihi..

shi3la said...

wehhh birds park kat ner..dekat ngan bukit bendera ker..huhuuu...

syokkkkknyerrrrr nengokk burunggggg..nakk tengokkk aqilnyer burunggg gakkk....hakhakhakkkk

niza said...

kak nita~tul kak...jom kite bela cacing...tp sy geli...uhuhuh...

ieda~mmg happy ieda...cikgu ckp dia bwk diri dia sindri jek..smpai cikgu kena pgl dia...

noy~x pasti la noy...x penah gi...hehehe...

niza said...

marsha~dia gi maner2 sentiasa happy...hehehe..

zue~dia ummi abie dia xder pangai baikkkk jek...cuba ader!!!

mommy mimil~bwk la skali skala...mesti suka dorg...hehe

shiela~weiii jauh la ngn bkt bendera...BB kat pulau...BP ni kat seberang perai sana...

ibu_umairah said...

aqil anak yg cermelang...semangat betul nak tengok birds park!!!!!

good boy

AkMa said...

best aqil dpt jalan2 g bird park...cikgu aqil pun interprem gak noo..hehehhe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sib baik ada cikgu yg baca blog niza kan.. eemmmm senang la skit.. klu aqil jenjalan lagi ngan cikgu2 nya

mummYaeesh said...

mencangkung mcm nk poo poo ek?hiks
hamboii bleh lak guna kaki..lawak ar cikgu tu!glemer uols cikgu aqil pun baca blog uols katanye..woohoo

wei bkn uols juling tp skali pndang mmg nampak mcm bdk tp sbnrnye kepala burung tu da...adeh!

niza said...

ibu umairah~mmg suka la dia bab2 jln nih...

akma~cikgu ckp mmg dia enjoy kat sana...hehehe...cikgu nak tumpang gak tuh...harus ku suh cikgu wat blog gak...ekekek..

kak rina~hehehhee...bg cikgu kenal dgn lbh mendlm pangai aqil n damia...kehkeh...

watie~hehehe...oh burung ye..burung ape tuh??